Alcoma

Alcoma is reeds actief sinds 1993 als producent van compacte, gemakkelijk te implementeren en budgetvriendelijke Point-to-Point draadloze verbindingen. Met hun onderzoek en ervaring over de jaren heen hebben zij verschillende technieken ontwikkeld die hen in staat stellen om links te produceren die zéér hoge snelheden supporten onder alle weersomstandigheden. Hun Point-to-Point links kunnen werken in zowel de gelicentieerde en niet-gelicentieerde frequentiebanden (5, 17 en 24GHz) van 4 tot 80 GHz met een capaciteit tot 1.8 Gbps full duplex.

Designed and Made in Europe

Alcoma ontwerpt en fabriceert alles in-house. Zo geniet u van Europese kwaliteit op elk niveau! Deze kwaliteit is op niveau van ontwerp, ontwikkeling en productie bovendien ISO9001:2009 gecertificeerd.

Tuv Sud Iso9001
Alcoma All Outdoor

All outdoor of IDU/ODU links

Alcoma beschikt over een gamma aan all-outdoor links alsook het klassieke IDO-ODU verhaal. Bij een all-outdoor link, zit alles vervat in het toestel dat buitenstaat en staat er binnen enkel een power injector. Deze power injector kan tegelijk beschermd zijn door een ingebouwde surge arrestor.

ALxxF MP400

De MP400 is het paradepaardje van de all-outdoor familie. Hier zit meer dan 8 jaar ontwikkeling in gebundeld et als resultaat een capaciteit van 900Mbps full duplex, hitless ACM en 1024QAM modulatie.

Meer weten over Alcoma?

Contacteer één van onze experten!

Neem contact met ons op