Lynx Logo 2

 

LynX is sinds lange tijd dé marktleider in alarming in de RVT-Sector (Rust- en Verzorgingstehuizen). Dit geeft hen een ruime voorsprong in kennis en know how over Alarmservers.  Sinds enkele jaren gebruiken ze deze kennis ook in de security- en productiesector. Hun waarden zijn dan ook niet voor niets: Snel, Efficient en Flexibel. 

    

LynX EcoSysteem

Via het LynX EcoSysteem zijn de medewerkers, via GSM- of Wi-Fi-netwerk, altijd virtueel verbonden met de onderneming of instelling. Zij ontvangen de alarmen volgens kleurcode, beschikken over identieke telefoonfuncties mét status overzicht van alle collega's en zijn vooral flexibel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lynx 4

     

Wat kan LynX u bieden

LynX vervangt of vervolledigt uw klassieke telefonie en voorziet u van verschillende voordelen. Zo is er software voorzien die op uw pc zowel alle telefonie features als alarm overzichten aantoont. Dit is een enorm voordeel voor recepties, verpleegwachten, dispatches of vergaderzalen want deze kunnen voorzien worden van een volledig overzicht via wallboard op smart TV’s of grote displays. Ook camerabeelden en videocommunicatie kunnen dankzij de LynX server op uw smart device getoond worden.

Zo’n smart device wordt voorzien door LynX en is aangepast volgende de nodige behoefte van het personeel dat steeds mobiel is. Dit geeft het ronlopend personeel de kans om snel te reageren op sensoren om alarmsituaties te managen.

Wat ook een groot voordeel is, is dat LynX makkelijk te koppellen is met uw bestaande systemen: verpleegoproep, branddetectie, inbraakcentrale, gebouwenbeheersysteem, domotica, ...

Uw LynX meerwaarden:

  • u werkt intelligent dankzij smart devices/smartphones: zelfde functies, meer beleving
  • u bent grenzeloos bereikbaar via uw vertrouwd device: beter klantencontact, één nummer
  • u bespaart op bekabeling (DECT, LAN,...). Wireless all the way!
  • u wint tijd dankzij de visuele bezetindicatie van collega's (agenda, status, ...). Ook op smartphone, PC en compatibele telefoons!
  • u bent alert voor kritische situaties. Alarmen worden 'automatisch' en 'instant' gesignaleerd
  • u bent visueel verbonden via camerabewaking, videofonie, beeldbellen, ...

Meer weten over LynX oplossingen?

Contacteer één van onze experten!

Neem contact met ons op