Een goed draadloos netwerk functioneert maar als er ook een goeie LAN aanwezig is. Daarom waren we op zoek naar een leverancier die netwerkproducten van goede prijs/kwaliteit levert voor switches en routers. De samenwerking met ZyXEL betekent dus een toevoeging aan het brede productportfolio van Multicap.

Onze engineers hebben de producten van ZyXEL aan stresstesten onderworpen. De resultaten waren énorm positief. Door de toevoeging van het volledige aanbod aan routers, switches, access points en guest access points van ZyXEL kunnen we u optimaal helpen bij het bieden van een end-to-end netwerkoplossing voor uw klanten, van modem tot access point, en dit aan marktconforme prijzen.

Zyxel

Peter Bos, Head of Channel bij ZyXEL Benelux: ‘De draadloze netwerk expertise van Multicap sluit naadloos aan bij de producten van ZyXEL. ’Wij zijn erg blij dat we in de Benelux met zo een expertpartij als distributeur kunnen samenwerken.’ Bos vervolgt: ‘Samen met Multicap willen we ons resellerportfolio in de mkb- of kmo-markt, zoals ze in Vlaanderen zeggen, verbreden én verdiepen.’

Partner kick-off

Om de toegevoegde waarde van de samenwerking en de producten van ZyXEL kenbaar te maken, organiseren we samen met ZyXEL een partner kick-off in de Benelux.

Op 13 oktober vindt deze plaats in Amersfoort en op 14 oktober in Gent.

We kijken uit u te ontmoeten op één deze events. Deelname is gratis maar registratie is noodzakelijk via www.multicap.be/events.

Bekijk zeker ook de interessante promobundels.

Registreer u voor het kick-off event!