Hotel Jansen Mojo Network 2 3

Hotel Jansen is een gloednieuw en ultra modern jeugdhotel in Amsterdam, vooral bedoeld voor studenten, stagairs en jonge professionals. Het hotel beschikt over 166 kamers die verdeeld zijn over 6 verdiepen. Een goed en betrouwbaar draadloos netwerk was cruciaal  om al deze kamers te voorzien van internet toegang omdat er geen internet aansluiting op de kamers beschikbaar zou zijn. Naast dit vereiste kwam er nog bij dat de Wi-Fi een capaciteit van +500 GB per dag moest kunnen verwerken, dat het systeem makkelijk te beheren zou zijn en dat je op afstand makkelijk en snel kan ingrijpen moest er een bezoeker problemen hebben met de Wi-Fi. Dit zijn slechts enkele redenen waarom Hotel Jansen voor Mojo Networks koos met Cloud Connect als de IT-integrator.    

Mojo Networks overtrof alle verwachtingen door hun vernieuwde cloud-managed enterprise Wi-Fi. Ze gingen zelfs nog verder en maakte het mogelijk voor studenten en bezoekers om via hun favoriete sociale media account in the loggen op het Wi-Fi netwerk.

Meer over Mojo Networks en Cloud Connect:

Mojo Networks is marktleider in cloud-managed enterprise Wi-Fi. Mojo's cloud Wi-Fi platform is multi-tenant , schaalbaar, eenvoudig te implementeren en intuïtief te beheren. Dit terwijl het ook mogelijk is om geavanceerde functies in te schakelen zoals grafische troubleschouting. Boven alles, blijven ze hun algemeen erkende en toonaangevende beveiligingsmogelijkheden bevorderen.

Cloud Connect is een IT reseller met veel ervaring in complexe Wi-Fi implementaties en netwerk design, die elk project tot een goed eind brengt.