Wij hebben alle high-end producten in huis om op elke denkbare locatie een draadloos netwerk (WLAN) uit te bouwen met behulp van Wi-Fi of andere technologieën. Draadloze hotspots, access points, netwerkbeheersoftware,… Ons productengamma omvat alle gespecialiseerde oplossingen voor een performant en betrouwbaar draadloos data- en spraaknetwerk met een volledige dekking en voldoende capaciteit. 

In nauwe samenwerking met onze resellers en systeemintegratoren realiseerden wij al tal van draadloze netwerken (Wi-Fi) op ziekenhuis- en schoolcampussen, in gemeentehuizen en andere openbare gebouwen, onderzoeksinstellingen, bedrijventerreinen, kantoorgebouwen, stations, hotels, festivalterreinen, tijdelijke evenementen,…

Als distributeur van de draadloze oplossingen staan wij onze resellers en integratoren bij met gespecialiseerd advies en verrichten we op verzoek het nodige netwerkdesign. Zelf staan we in nauwe relatie met onze leveranciers en zijn onze ingenieurs getraind in alle producten.

Close up hands multitasking man using tablet
Closeup of businessman hands typing on laptop computer

Draadloze Wi-Fi-netwerken op maat

Performante draadloze Wi-Fi netwerken worden op maat opgebouwd, vertrekkend vanuit een grondige behoefteanalyse en een inschatting van de situatie ter plaatse.

  • Waarvoor moet het draadloos netwerk dienen?

  • Wat is de nodige bandbreedte om de vereiste datasnelheden te halen?

  • Welke beveiliging heeft uw draadloos netwerk nodig?

  • Is het draadloos Wi-Fi-netwerk kosteloos toegankelijk voor bezoekers of moet er betaald worden?

  • Welke obstakels verhinderen mogelijks de draadloze communicatie en wat zijn de oplossingen?

  • Waar moeten er welke access points komen om een volledige dekking en voldoende capaciteit te garanderen? 

Al deze elementen vertalen we in een site survey naar een compleet technisch ontwerp.

Multicap heeft een breed portofolio aan Wi-Fi apparatuur. Met onderstaande merken kunnen we u steeds een gepaste oplossing bieden. Klik op één van de onderstaande merken om meer informatie te verkrijgen over de specifieke voordelen van elke oplossing.